ÇALIMBAY’DAN VEDA HAZIRLIĞI

ÇALIMBAY’DAN VEDA HAZIRLIĞI
Demir Grup Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekiple son senesi olduğunu söyledi.Çalımbay, ligde geride kalan 7 haftada istedikleri sonuçları elde edemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.Bir...

Demir Grup Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekiple son senesi olduğunu söyledi.

Çalımbay, ligde geride kalan 7 haftada istedikleri sonuçları elde edemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Bir çıkış yapmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, “Biz bu senaryoyu geçen sezon, ondan önceki sezon, yani her zaman yaşadık. Bunun en önemli sebeplerinden biri hem ligde hem Avrupa’da çok maç oynamamız.” dedi.

Çalımbay, transferlerin takıma geç katılmasının da dezavantaj olduğunu dile getirerek, “Onların tam hazır olamamasından dolayı sıkıntılar yaşadık. Çok iyi oynadığımız, rahatlıkla kazanacağımız maçlarımız vardı, şanssızlıklar yaşadık. Bunlar maalesef sezon başında oluyor.” diye konuştu.

Taraftar desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerine inandığının altını çizen Çalımbay, “Biz bu çıkışı mutlaka yapacağız, iyi şeyler de yapacağız ama bunu taraftarlarla yapmamız gerekiyor. Taraftara sürekli söylüyorum, çağrı da yapıyorum, onlara ihtiyacımız var diyorum.” ifadelerini kullandı.