Can kaybına neden olan lodos bitti, havalar soğuyor, kar geliyor

Can kaybına neden olan lodos bitti, havalar soğuyor, kar geliyor
Yurdun batı illerinde kuvvetli fırtına ve yağış etkisini önceki gece ve dün de sürdürdü. Fırtına nedeniyle İstanbul’da 4, Zonguldak ve Kocaeli’de 2 kişi hayatını kaybetti, toplam 46 kişi yaralandı.İstanbul 112 Acil Çağrı...

Yurdun batı illerinde kuvvetli fırtına ve yağış etkisini önceki gece ve dün de sürdürdü. Fırtına nedeniyle İstanbul’da 4, Zonguldak ve Kocaeli’de 2 kişi hayatını kaybetti, toplam 46 kişi yaralandı.

İstanbul 112 Acil Çağrı Merkezinden 1517 ihbar alındı. Olumsuz hava şartları nedeniyle 33 çatı uçtu, 192 ağaç devrildi.

Kartal Cevizli Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nı, deniz seviyesinin yükselmesi ve kuvvetli fırtına nedeniyle su bastı.

Esenyurt’ta, lodos nedeniyle çalıştıkları çatı ile beraber uçup, park halindeki otomobillerin üzerine düşen 2 işçi ağır yaralandı.

Bursa’da 38 ağaç devrilmesi, 31 tehlike arz eden parça ihbarı, 21 çatı uçması, 6 tabela uçması ve 2 hasar tespit ihbarı olmak üzere toplam 98 olay meydana geldi. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde cami inşaatında kubbe kalıbının çökmesi sonucu aralarında işçilerin de olduğu 8 kişi yaralandı. İzmit ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle iki camiden birinin minaresi yan yattı, diğerininki devrildi.

THY, İSTANBUL VARIŞLI SEFERLERİ DURDURDU

İstanbul’da öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında İstanbul varışlı seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurdu.