Canova’ya veda

Canova’ya veda
Hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Civan Canova, sanatçı dostlarının ve sevenlerinin gözyaşı döktüğü törenle son yolculuğuna uğurlandı.Canova için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Salon›da...

Hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Civan Canova, sanatçı dostlarının ve sevenlerinin gözyaşı döktüğü törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Canova için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Salon›da tören düzenlendi. Törende, Civan Canova ile ilgili video gösterimi yapıldı. Tören, Canova’nın arkadaşları konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Canova’nın cenazesi, cenaze namazı için Zincirlikuyu Camii’ne götürüldü. Cenaze namazının ardından Civan Canova, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. 

İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Kubilay Karslıoğlu, «Çok önemli bir sanatçıyı kaybettik. Sadece bir oyuncuyu değil bir sanatçıyı kaybettik. Çok önemli bir ressamı, yazarı, olağanüstü bir oyuncuyu kaybettik. Müthiş oyunları vardı. Çok üzgünüz, beklenmedik bir durumdu. Aynı sahneyi paylaşmadık ama çok iyi bir dost ve abimdi. En son resimleri ile ilgili oturup konuşmuştuk» dedi.