“ÇATAKLI’NIN KARDEŞİ FİRARİ FETÖCÜ MÜ”

“ÇATAKLI’NIN KARDEŞİ FİRARİ FETÖCÜ MÜ”
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığının İBB personeline yönelik hazırladığı raporun savcılığa teslim edilmesine dair konuştu, Süleyman Soylu’ya önemli sorular yöneltti.Mecliste düzenlediği basın toplantısında...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığının İBB personeline yönelik hazırladığı raporun savcılığa teslim edilmesine dair konuştu, Süleyman Soylu’ya önemli sorular yöneltti.

Mecliste düzenlediği basın toplantısında konuşan Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “İstanbul sokaklarında süpürge yapan, İSPARK’ta araba park ettiren çocukların amcasından, kız kardeşinin kocasından terör örgütüyle temas üretene soruyorum: Senin bakan yardımcının yurt dışında firari FETÖ’cü kardeşi var mı yok mu” sorusunu yöneltti. Özel ayrıca 15 Temmuz sonrası cezaevine konulan Mehmet Dişli’nin kardeşi Şaban Dişli’nin Türkiye’nin Hollanda Büyükelçisi olduğunu hatırlattı.

Özel, “Peki bu soruma açık net cevap verin: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya soruyorum; bakan yardımcının, İsmail Çataklı’nın kardeşi yurt dışında FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki değil. ‘Benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil’ de. Ondan sonra oturalım konuşalım. Terbiyesizliğinde de bir haddi var hududu var” dedi.