ÇEBİ’DEN EMİRHAN’A TEPKİ

ÇEBİ’DEN EMİRHAN’A TEPKİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, serbest kalma maddesi ile İtalya'nın Torino ekibine transferi gündemde olan Emirhan İlkhan'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncunun hayallerinin olduğunu ve gitmek istediğini...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, serbest kalma maddesi ile İtalya'nın Torino ekibine transferi gündemde olan Emirhan İlkhan'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncunun hayallerinin olduğunu ve gitmek istediğini belirten Çebi, "Futbolda gönülsüzlük usulü çalışma ve anlaşma olmaz. Futbolcular sahaya çıktıklarında gönüllerinde yoksa, kafalarında başka bir özlem başlamışsa başarılı olamazsınız. Mühim olan onların arzularının olduğu ortamda çalışmaları lazım. Adam oynamadığı taktirde kimse bir şey yapamaz. Zorla güzellik olmaz. Beşiktaş'ta kalmak istemeyene camia olarak biz 'hayır burada oynayacaksın' diye ne yalvarırız ne de sert bir tavır koyarız. Burada kalması için 'Orada ne veriyorlarsa verelim' dedim, 'hayır gitmek istiyorum' dedi. 3 günden beri ikna etmeye çalışıyoruz, sadece menajeriyle muhatap etmek istiyor bizi" dedi.

Emirhan'ın kalması için yıllık 5 milyon ve artan oranlarda kontrat yapıldığına dikkati çeken Çebi, "Kalması için her şeyi yaptık. 'Seni taraftarlar da seviyor, kal' dediğimizde 'burada kalmak istemiyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Oyuncuyla, 18 yaşından önce yapılan sözleşmelerin bir geçerliliği olmadığını aktaran Çebi, Emirhan İlkhan'ın ailesinin de süreçte telefonlara cevap vermediğini dile getirdi.