ÇEBİ’DEN SEÇİM TURU 

ÇEBİ’DEN SEÇİM TURU 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mayıs ayındaki seçim için çalışmalara başladı. Genel Kurul'da yapılacak seçim öncesi Çebi, Siyah Beyaz Derneği ile bir araya geldi. Ahmet Nur Çebi, camianın en önemli derneklerinden...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mayıs ayındaki seçim için çalışmalara başladı. Genel Kurul'da yapılacak seçim öncesi Çebi, Siyah Beyaz Derneği ile bir araya geldi. 

Ahmet Nur Çebi, camianın en önemli derneklerinden Siyah Beyaz Derneği ile bir araya geldi. Çebi, dernek başkanı Bülent Deriş’in daveti üzerine, yönetici Hakan Daltaban ile birlikte yemek yedi. 

Beşiktaş Başkanı, zor şartların kendilerini beklediğini, şu an borçları kapamanın yolunu düşündüklerini ve camianın birleşmesi gerektiğini söyledi. 

Ahmet Nur Çebi, düzenlenen yemekte gelecek sezon futbol takımının teknik direktör dahil bütçesinin 25 milyon Euro olduğunu ve bu paranın aşılmayacağını açıkladı. Çebi, sponsor olmazsa yıldız düşünmediklerini belirtti. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni yönetim kadrosunda değişikliklerin olacağını kaydetti. Yeni listede 4-5 kişinin değişeceği öğrenildi.