CEDİ OSMAN 7 ÜÇLÜK ATIŞLA KARİYER REKORU KIRDI

CEDİ OSMAN 7 ÜÇLÜK ATIŞLA KARİYER REKORU KIRDI
NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'ın 7 üçlük atışla kariyer rekoru kırdığı ve 29 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olduğu maçtan sonra, "Böyle bir performansı böyle bir gecede sergilemek açıkçası...

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'ın 7 üçlük atışla kariyer rekoru kırdığı ve 29 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olduğu maçtan sonra, "Böyle bir performansı böyle bir gecede sergilemek açıkçası beni daha da mutlu etti" dedi.

ABD'de Cleveland şehrindeki Rocket Mortgage FieldHouse Spor Salonu'ndaki "NBA Türk Kültürü Gecesi"nde gösterdiği performans sonrası konuşan Cedi Osma, "Tabii ki çok özel bir gece oldu. Sonuçta baktığınız zaman NBA’de 4 tane Türk oyuncumuz var. Ben, Furkan Korkmaz, Alperen Şengün bir de Ömer Faruk Yurtseven. O yüzden böyle bir gece düzenlenmesi de bizim için önemli. Çok mutlu oldum. Tabii ki böyle bir performansı böyle bir gecede sergilemek açıkçası beni daha da mutlu etti." dedi.

Sezonun iyi gittiğini ifade eden Cedi, "Bu sene tabii bambaşka bir takım var. Sezon bizim için çok iyi gidiyor. Şu anda kendi konferansımızda yanılmıyorsam 4 veya 5. sıradayız. Gayet iyi ilerliyoruz. Benim için de şu ana kadar güzel bir sezon oldu." dedi.