‘Çenesinde yara bandı, tişörtünde kan vardı’

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 5, 2020 / 06:36

Günlerdir Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla ve aldığı darp raporuyla eleştirilen oyuncu Ozan Güven ilk kez konuştu, “Sabrediyorum, lütfen siz de sabredin” ifadelerini kullandı. Öte yandan olayla ilgili ifade veren tanık Oraylı, “Deniz Bulutsuz geldiğinde, Ozan beni öldürecek deyip duruyordu” diye konuştu.
Sosyal medyadan paylaşım yapan Güven, “Birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebep veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Şiddet hiçbir vicdanla aklanamaz. Kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini rica ederim. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin” ifadelerini kullandı.
Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini söyleyen Deniz Bulutsuz’un o gece evine sığındığı Erdem Lütfü Oraylı ise tanık sıfatıyla ifade verdi. Bulutsuz’un olayın yaşandığı gece Ozan Güven’in şoförü ile geldiğini söyleyen Oraylı, “Bulutsuz’un çenesinde yara bandı vardı. Tişörtünün yaka kısmından göğüs kısmına kadar yoğun kan gördüm. ‘Ozan beni öldürecek’ deyip duruyordu” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top