“Cevaba cevapla gideceğiz”

Son Güncellenme Tarihi: Mart 4, 2023 / 06:24

İYİ Parti lideri Akşener’in açıklamalarının ardından İYİ Partili kurmaylar “masadan kalkmadık, önerilerimizi sunduk” iddiasında bulundu. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, “İYİ Parti masadan çekildi mi?” sorusuna “Masadan kalkma gibi bir durum yok. Genel başkanımız Akşener de zaten bu yönde açıklama yaptı” yanıtını verdi. İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat ise “Masadan ‘biz’ kalkmadık. Siz de dinlediniz Meral Hanımı… Yorum sizin” şeklinde imalı bir cevap verdi. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da “Masadan kalkmadık, biz aday önerimizi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olarak sunduk” dedi. Ağıralioğlu, “Akşener’in cumhurbaşkanlığı için adaylığını koyma ihtimalinin” sorulması üzerine, “Biz cevaba cevapla gideceğiz. Soruya verilen cevaplarla yürüyeceğiz” yanıtını verdi.


ZORLU: SOFRANIN MİMARIYIZ
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…” başlığıyla yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Zorlu, “İYİ Parti Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır” ifadelerini kullandı.


Cihan Paçacı görevine döndü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına yönelik açıklamalarının ardından görevinden istifa eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Meral Akşener’in açıklamasının ardından Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevine geri döndü. Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya konuşan Paçacı, “Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz. Kemal Bey diretirse İYİ Parti kendi adayını çıkarabilir. 2. tura kalanı destekleyin diyebilir” demişti.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top