‘Çevre ve Medya’yı Hakan Ural’dan öğrenecekler

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 21, 2023 / 00:30

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hakan Ural’ı, “Çevre ve Medya Üzerine” konu başlıklı söyleyişe konuşmacı olarak çağırdı, bakanlık personeline davetiye SMS olarak gönderildi.

Kısa mesajdaki duyuruya göre, dizi/sinema oyuncusu ve tv yorumcusu Hakan Ural, 23 Ocak Pazartesi günü saat 14.30’da “Çevre ve Medya” konulu bir söyleşi yapacak. Eğitim ve Yayın Dairesi tarafından gönderilen SMS ile bakanlıktaki söyleşiye bütün personel davet edildi. Hakan Ural’a bu söyleşi için herhangi bir telif ödemesi yapılıp yapılmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

BAŞKA UZMAN BULAMADINIZ MI?

Muhalefet ise söyleşiye sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. CHP’li Alpay Antmen, “Çevre Bakanlığı İklim Değişikliği konusunda Hakan Ural’ı konuşmacı olarak çağırdı. Bu dev bilimsel hamleyle bütün dengeler değişir, hatta İklim bile değişir!” dedi. CHP’li Gökhan Günaydın da Bakan Murat Kurum’a, “Böyle bir söyleşi için hangi yetkinliğiyle neden Hakan Ural’ı seçtiniz? Kendisine ne kadar ödeme yapacaksınız? Ömrünü bu konulara adamış personele ayıp olmuyor mu?” diye seslendi. CHP’li Burhanettin Bulut da, Bakan Kurum’a, “Ne günlere kaldık! Başka uzman bulamadınız mı?” diye sordu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top