Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor
Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacağını yazdı.Üstündağ, "Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak boşanmaya karar verdi. 8 yıl önce...

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacağını yazdı.

Üstündağ, "Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak boşanmaya karar verdi. 8 yıl önce nikâh masasına oturan çiftin arasının kötü olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış, ancak ikili çift terapisine gittiğini söyleyerek aralarını düzelttiklerini belirtmişti" ifadesini kullandı.

Üstündağ, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"Şimdi duyduğuma göre çiftin evliliği üzerindeki kara bulutlar dağılamamış! Okan Ali isminde bir oğlu olan çiftin terapiye rağmen yollarını ayırmaya karar verdiklerini öğrendim. 2015’ten beri evli olan çiftin oturup konuşarak, ayrılmak için beraber karar aldığı iddia ediliyor. Parmakla gösterilen çiftin boşanmamak için çok denedikleri, fakat başaramadıkları ve çocukları için dostluklarını devam ettirmek istedikleri de gelen bilgiler arasında.

Bu boşanma, güzel oyucunun üçüncü boşanması olacak. Düvenci, 2000 yılında oyuncu Kaan Girgin’le evlenmiş, 2 yıl sonra ayrılmıştı. 2008’de ise Engin Akgün ile nikâh masasına oturan Ceyda Hanım’ın bu evliliğinden Melisa adında bir kızı olmuştu. Bu, Bülent Şakrak’ın da ikinci boşanması olacak. Şakrak, 2006’da meslektaşı Özge Borak’la evlenmiş ve 2010’da yollarını ayırmıştı."