CHP, İYİ Parti, Saadet ve Demokrat Parti’den beraberiz mesajı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 6, 2021 / 10:06

Muhalefet liderleri, Twitter üzerinden birbirini etiketleyerek Merkez Bankası’nın 128 milyar dolarlık rezervi ile eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın akıbetini sordu.
CHP, Albayrak’ın görev döneminde Merkez Bankası’ndan satılan 128 milyar doların akıbetini sorduğu bir kampanya başlatmıştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ etiketlediği Twitter paylaşımında, “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” dedi.
Akşener de bu tweeti alıntılayarak, “Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam” yanıtını verdi.
Akşener de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na topu atarak “Sizde yeni bir bilgi var mı?” diye sordu.
Karamollaoğlu da, “Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. Milletimiz alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek. Öyle değil mi?” diye sorarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı etiketledi. Uysal, “Sormaya devam” yanıtını verdi. Uysal tweetinde “İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım” diyerek üç partinin liderini etiketledi ve “İrtibatta kalalım” yazdı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top