CHP lideri Kılıçdaroğlu, koronavirüs aşısı oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, koronavirüs aşısı oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korona aşısı olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korona aşısı olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum” paylaşımını yaptı.

BAKAN KOCA’DAN TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından, Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptıran Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Bakan Koca, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na aşı kampanyamıza verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız aşılanana kadar çalışacağız” ifadesini kullandı.

65 YAŞ ÜSTÜNE AŞILAMA BAŞLADI

Türkiye'de Covid-19 aşı programında 65 yaş üstüne de dün itibarıyla aşı yapılmaya başlandı. Aşı programına dahil edilenlerin 60 yaş üstündeki eşleri de aşı için randevu alabiliyor. Sağlık Bakanlığı'nın bilgilendirme platformuna göre, Covid-19 aşısının ilk dozunu olanların sayısı toplamda 3.5 milyonu geçti.

SON 24 SAATTE 97 VEFAT, 7 BİN VAKA

Türkiye'de Covid-19 salgını nedeniyle son 24 saatte 97 kişi vefat etti, 667 yeni hasta tespit edildi ve 7 bin 763 kişinin testi pozitif çıktı. Toplam ölü sayısı 27 bin 284'e, toplam vaka sayısı da 2 milyon 572 bin 190'a yükseldi.