CHP LİDERİ TROL PAYLAŞIMLARINI DEŞİFRE ETTİ

CHP LİDERİ TROL PAYLAŞIMLARINI DEŞİFRE ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Videolu paylaşıma “Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” notunu düştü.Kılıçdaroğlu videoda, iktidarın organize...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Videolu paylaşıma “Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu videoda, iktidarın organize ettiği “sosyal medya trol ağını” anlattı, CHP lideri elinde bununla ilgili detaylı bir rapor olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, 10 kadar taşıyıcı trol olduğunu, bu trollerin altında örgütlenmiş sayıları 10 binleri bulan trol ordusu olduğunu anlattı. CHP lideri bu ağların iç içe bir yapıda olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, taşıyıcı trol olduğunu söylediği bazı kullanıcıların adlarını da açıkladı: “Son laik bükücü, Servet K., Sabri Konte, Jaba Recep 8”

Kılıçdaroğlu, “The marjinal, medya adamı” kullanıcılarının ise lider ekipten olduğunu duyurdu. CHP lideri bu trol ordusunun iktidar tarafından finanse edildiğini söyledi.

CHP lideri videonun sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Sevgili baş algıcı, asıl sözüm sana. Teşkilatlarını küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun onların başını yakmaya? Otur kendin yaz tweetlerini. Ya da topla cesaretini çık karşıma. Sen zaten küfür etsen kimse şaşırmaz. Merak etme. Bugünün hashtagi de benden olsun: ‘Saray’ın trolleri ifşa oldu“ ifadelerini kullandı.