CHP ‘patron’u merak ediyor

CHP ‘patron’u merak ediyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti Genel Merkezinde Büro Personeli olarak çalıştığı açıklanan, lüks ve şatafat içinde yaşamı ile Türkiye’nin gündemine oturan Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti Genel Merkezinde Büro Personeli olarak çalıştığı açıklanan, lüks ve şatafat içinde yaşamı ile Türkiye’nin gündemine oturan Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun yeni bir ‘tosuncuk’ olduğunu belirterek, 7 yıllık zenginleşme sürecinden tüm AK Parti’nin haberinin olduğunu iddia etti.
“AKP’DE LÜKS İÇİNDE YAŞAYAN KAÇ BÜRO PERSONELİ VAR”
Ortaya çıkan görüntülerin hesabının verilmesi gerektiğini belirten Ağbaba; “AKP’nin büro personelin yaşantısı bindiği araçlar sadece AKP’yi değil sadece şahsı değil bütün Türkiye’yi ilgilendiriyor. Bu adamın arkasındaki güç kim? Parayı nasıl kazanmış? Kokainin hesabını yargı sorar, yargı gerekeni yapar ama bu zenginleşmenin, rüşvetin, çıkar ilişkilerinin mutlaka ortaya çıkarılması gerekiyor. Burada sorulması gereken şu; Kasa buysa patron kim? Lüks araçlar var, tatiller var, Jakuziler var, revü kızları var. Ama patron yok. Bu büro çalışanının patronu kim? AKP Genel merkezinde bu şekilde lüks içinde yaşayan başka büro elemanları var mı? Bu sorunun açığa çıkarılması gerekiyor” diye konuştu.