CHP'deki milletvekili liste toplantısı ertelendi

CHP'deki milletvekili liste toplantısı ertelendi
Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday listeleri üzerinde son rötuşlar yapılıyor. Bu sebeple bu akşam yapılması planlanan Parti Meclisi toplantısı, geç bir saate ertelendi. TOPLANTI GEÇ BİR SAATE ALINDIToplantı saat 19.00'da...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday listeleri üzerinde son rötuşlar yapılıyor. Bu sebeple bu akşam yapılması planlanan Parti Meclisi toplantısı, geç bir saate ertelendi.

TOPLANTI GEÇ BİR SAATE ALINDI

Toplantı saat 19.00'da yapılacaktı. Parti Meclisi üyelerine mesaj atılarak toplantının saat 22.00'ye alındığı bildirildi.

Ertelemenin sebebi, İYİ Parti ile fermuar, Gelecek, Saadet, Demokrat ve DEVA ile de yapılan ortak liste çalışmalarının bu akşam saatlerinde bitirilmesi bekleniyor. Hangi partiye kaç kontenjan verileceği, onlardan gelecek isimlerin hangi şehirlerden, kaçıncı sıraya konulacağı üzerinde çalışmalar bittikten sonra CHP Parti Meclisi toplanacak.

Parti Meclisi'ndeki istişareden sonra çalışmaya son hali verilecek ve liste pazar akşamı 17.00'de Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacak.