CHP’den alkol ruhsatına “Veto”

CHP’den alkol ruhsatına “Veto”
Manisa’da adliye, emniyet müdürlüğü ve müftülüğün yanında yer alan AVM’ye ‘alkol ruhsatı’ verilmesi kararına CHP itiraz ederken, AK Parti, MHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ‘evet’ oyu kullandı.Gazete Duvar’ın...

Manisa’da adliye, emniyet müdürlüğü ve müftülüğün yanında yer alan AVM’ye ‘alkol ruhsatı’ verilmesi kararına CHP itiraz ederken, AK Parti, MHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ‘evet’ oyu kullandı.

Gazete Duvar’ın haberine göre, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Uncubozköy Mahallesi’ndeki AVM’ye verilmek istenen “alkol ruhsatı” Manisa Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısında gündeme geldi. Toplantıda AVM’nin bulunduğu alanın etrafında Manisa Adliyesi, Manisa Emniyet Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi ve Tıp Fakültesi ve Manisa Müftülüğü hizmet binasının bulunduğuna dikkat çeken CHP’li meclis üyeleri, “alkol ruhsatı” verilmesinin uygun ve etik olmadığını belirtti.

İlgili gündem maddesinin oylamasında ise CHP “ret” oyu kullandı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti üyesi meclis üyelerinin çoğu ise “evet” oyu kullandı. Oyların 25’e 25 eşit çıkması üzerine ise Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün oyu iki oy kabul edildiği için söz konusu madde oy çokluğuyla kabul edildi.