CHP'den MEB'e çağrı 'Tarihler yeniden görüşülsün'

CHP'den MEB'e çağrı 'Tarihler yeniden görüşülsün'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, 31 Ağustos'ta açılacağı duyurulan okullarla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'na "2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci döneminin istenilen koşullarda yapılacağına karşı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, 31 Ağustos'ta açılacağı duyurulan okullarla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'na "2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci döneminin istenilen koşullarda yapılacağına karşı kuşkularımız var. Özellikle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a çağrımdır. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'yla yeniden görüşün" çağrısı yaptı.

Kaya, MEB’in yapması gereken iş ve hazırlıkların öğrenci, öğretmen ve velilere tatmin edici bir program içerisinde açıklanması gerektiğini belirterek şöyle devam etti:

TEDBİRLER ALINDI MI?

"Sağlık tedbirleri alındı mı? Yüz yüze eğitim yapılamadığı koşullarda telafi eğitimleri EBA TV üzerinden yine yapmaya devam edecek misiniz? Buna ilişkin teknik donanımlar hazır mı? Dünya bankasından EBA üzerinden eğitim için para aldığınızı biliyoruz. Ne kadar aldınız?"