CHP’li belediyeleri sorumlu tuttu

CHP’li belediyeleri sorumlu tuttu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında salgın, orman yangınları ve gündeme dair konularla ilgili Ahaber-ATV’de soruları yanıtladı.Erdoğan, yangınlara ilişkin açıklamasında, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli gibi belediyeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında salgın, orman yangınları ve gündeme dair konularla ilgili Ahaber-ATV’de soruları yanıtladı.
Erdoğan, yangınlara ilişkin açıklamasında, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli gibi belediyeleri suçlayan ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yerleşim bölgelerindeki bu tür yangın vesairelerin sorumluluğu büyükşehir belediyelerinin” dedi.
Erdoğan özetle şunları söyledi:
“Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da birinci derecede şehir merkezinde bu işin sorumlusudur. Muğla Büyükşehir Belediyesi birinci derecede onun sorumluluğundadır. İzmir, Aydın, Denizli aynı şekilde sorumluluğundadır. Onlar burada acaba ne tür bir imkan seferber ettiler, şu an ne yapıyorlar? Biz devlet olarak ormanda mücadelemizi sürdürüyoruz. 8 şehidimiz var, orman teşkilatımızda olan şehitlerimizdir.”