CHP’li Erdoğdu: AK Parti misyonunun sonuna geldi

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 4, 2020 / 02:47

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, din ile aldatma ve milliyetçi söylemlerle insanları kandırarak, çek senet mafyasına bulaşan kirli siyaset devrinin tamamladığını belirterek, ‘Bu çerçevede AKP de tarihsel misyonunun sonuna geldi’ dedi.
Erdoğdu, son günlerde AK Parti yönetimi tarafından CHP’ye yöneltilen eleştirilere ilişkin yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin işsizlikten kırılan, çalışanlarının 3’te birinin kayıtsız çalıştığı, kalanların da açlık sınırında mücadele ettiği, fakir ve geri bıraktırılmış bir ülke olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
‘SALDIRGANLAŞACAKLAR’
“Eğer demokrasiyi, kuvvetler ayrılığını, hukukun üstünlüğünü tam sağlarsanız bu ülkeye içerden de dışardan da para akar. Dış politikada bu kadar kavgacı ve tutarsız olunmasa; ne ihracatı bu kadar ucuz, ne de ithalatı bu kadar pahalı olur. Bunları anlatmayalım diye medyaya ağır baskı var. Benim gördüğüm şu: AKP artık tarihsel misyonunun sonuna geldi. Sadece AKP değil, insanları din ile aldatanların siyasi misyonların sonuna gelindi. Bunlar bu süreçte bugün gördüğümüz üzere daha da saldırganlaşacaklar, daha çok iftira atıp daha çok kötülük yapacaklar. Ama hiç kimse merak etmesin, sandıktan seçimi aldığımız gün bunlar kuzu kuzu bize anahtarı teslim edecekler.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top