CHP’li Kuşoğlu: Kılıçdaroğlu oyun planlarını bozdu

CHP’li Kuşoğlu: Kılıçdaroğlu oyun planlarını bozdu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Altılı Masa partilerini bir araya getirerek “oyun planlarını bozduğunu” söyledi. ANKA’nın haberine göre “Cumhuriyetimizin 100’üncü...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Altılı Masa partilerini bir araya getirerek “oyun planlarını bozduğunu” söyledi.

ANKA’nın haberine göre “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında Demokrasimizin Geleceği ve 2023 Seçimleri” konulu panelde konuşan Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemeyenlere yönelik, “Nifak sokmak için para gücünü kullanıyorlar, tehdit ediyorlar, şantaj yapıyorlar” ifadelerini kullandı. Kuşoğlu şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet tarihinde, birçok ülkede olmamış bir şeyi başardı. İyi Parti, milliyetçi kökten gelen bir parti. Demokrat Parti, merkez sağ partisiydi. Saadet Partisi, Milli Görüş’ün partisiydi. Gelecek Partisi ve DEVA Partisi, AKP’den kopan partiler. Bunları bir araya getirebildi ve oyun planlarını bozdu. Bugün ellerinin ayaklarının titremesinin sebebi budur.”