Çıkın özür dileyin

Çıkın özür dileyin
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin genelinde çıkan orman yangınlarına müdahaleye ilişkin Yunanistan örneğini vererek, “Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum; özür dilemek bazen bir meziyettir. Çıkın ve...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin genelinde çıkan orman yangınlarına müdahaleye ilişkin Yunanistan örneğini vererek, “Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum; özür dilemek bazen bir meziyettir. Çıkın ve bütün bu çelişkiler dolayısıyla, bütün bu yanlışlıklar, geç müdahaleler ve bütün bu ihmaller dolayısıyla başında bulunduğunuz iktidar adına özür dileyin” dedi.
Davutoğlu, partisinin Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki danışma toplantısında konuştu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Yunanistan’a uçak yardımına ilişkin çelişkili ifadelerini anımsatan Davutoğlu, “Hangisi doğru” diye sordu.
Davutoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bunlar, sabah söylediklerini öğlen reddedenler, akşam yeni bir gerçekle uyanıp, gece yarısı o gerçeği de unutanların iktidarıdır. Türk Hava Kurumu’nu Orman Bakanı yalanlar, Orman Bakanı’nı Cumhurbaşkanı yalanlar, sonra hep beraber birbirlerini yalanlarlar.”