Cimbom isyan bayrağını çekti

Cimbom isyan bayrağını çekti
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek.Nef Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek.
Nef Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, 7 puanla ilk sırada bulunuyor. Bir beraberlik ve 2 yenilgisi olan Rus ekibi ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

Galatasaray gruptaki ilk maçında sahasında İtalya'nın Lazio takımını 1-0 yenerken, ikinci maçında Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takım, üçüncü maçında ise Rusya'da Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti.

İlk maçında Olimpik Marsilya ile 1-1 berabere kalan Lokomotiv Moskova, ikinci maçında Lazio'ya 2-0, üçüncü maçında da Galatasaray'a 1-0 yenildi. Grubun diğer maçında Olimpik Marsilya, yarın TSİ 23.00'te Lazio'yu konuk edecek.

TFF’DEN ASLAN’A RET

Galatasaray’ın Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı Lokomotiv Moskova maçını tam kapasite ile oynama başvurusu reddedildi.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek. Galatasaray, zorlu karşılaşma öncesinde TFF'ye başvuru gerçekleştirmiş ve mücadelenin yüzde 100 kapasiteyle oynanmasını talep etmişti.