CİMER’ci başkan cinayetten gözaltında

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 15, 2022 / 07:41

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünün öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan kişinin Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. Akçekaya, türbe ziyaretinde ellerini arkadan bağladığı için şikayet edilen ve hakkında inceleme başlatılan İBB Başkanı İmamoğlu’nu kendisinin şikayet ettiğini söylemiş, Cumhurbaşkanlığı’ndan da yalanlama gelmişti.


Arıkan, beraberinde şoförü Şerif Eker ile bayram tatili için gittikleri Gelibolu’da çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldü.

Arıkan’ın salı gecesi son olarak çiftlikte görev yapan veteriner ile saat 23.00’e kadar birlikte olduğu ve gece yarısı da bir yakınıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdiği tespit edildi. Gece yarısından sonra ise Arıkan ve şoförüne ulaşılamadığı ortaya çıktı.

TOKATSPOR KULÜP BAŞKANI CİNAYET ŞÜPHESİYLE GÖZALTINDA
Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan kişinin Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenildi. Jandarmadaki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Akçekaya’nın, olay günü İstanbul’dan Karainebeyli köyündeki Nazmi Arıkan’ın çiftliğine geldiği belirlendi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top