Cinayetlerin sorumlusu eski ortak

Cinayetlerin sorumlusu eski ortak
Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili yürütülen soruşturmada katil zanlısının Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğunun...

Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili yürütülen soruşturmada katil zanlısının Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz sevk edildikleri mahkemede tutuklandılar. Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’nın canavarca hisle kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandığı bildirildi.
Tokal ailesinin katledilmesiyle ilgili 13 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında İlkay Tokkal’ın ilk eşinden olan oğlunun da bulunduğu 4 şüpheli, ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Buğra Tokal’ın soruşturma sürecinde tedbir amacıyla gözaltında tutulduğu ve şüpheliler arasında yer almadığı belirtildi.