Cizreliler festivalle coştu

Cizreliler festivalle coştu
Şırnak’ın Cizre ilçesi düzenlenen müzik festivali büyük ilgi gördü. Organizasyonun iddiasına göre kurulan “Türkiye’nin en büyük sahnesi”nde Soner Sarıkabadayı, Sefo, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yaklaşık 100 bin kişiye...

Şırnak’ın Cizre ilçesi düzenlenen müzik festivali büyük ilgi gördü. Organizasyonun iddiasına göre kurulan “Türkiye’nin en büyük sahnesi”nde Soner Sarıkabadayı, Sefo, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yaklaşık 100 bin kişiye konser verdi.


“Mr. Dosso Dossi” kimliğiyle yaptığı DJ performanslarıyla tanınan iş insanı bölge kökenli Hikmet Eraslan ise lazer ve ışık gösterileriyle desteklenen bir müzik performansı ortaya koydu. Eraslan, “Amacım Anadolu’da da sanat ve müziği ulaşılır kılmak, müzik ile halkı buluşturmak. Sadece batıda değil, doğu illerinde de bu etkinliklerin yapılabileceğini göstererek farklı organizasyonların bu bölgeye gelmesinin önünü açmak istiyorum” dedi.

Organizatörler, “Şırnak Cizre’nin nüfusu zaten 100 bin kişidir, bu kalabalık nasıl oluştu” sorusuna “Çevre illerden akın akın geldiler” yanıtını aldılar.