Cumhur İttifakı’nın protokolünde İlayı Kelimetullah yazıyor

Cumhur İttifakı’nın protokolünde İlayı Kelimetullah yazıyor
Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kongre yaptı, partinin Genel Başkanı Mustafa Destici de kongreye katıldı. Ekonomik sıkıntıların altından kalkılacağını, desteğe ihtiyacı olan kesimlere destek verileceğini...

Büyük Birlik Partisi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kongre yaptı, partinin Genel Başkanı Mustafa Destici de kongreye katıldı. Ekonomik sıkıntıların altından kalkılacağını, desteğe ihtiyacı olan kesimlere destek verileceğini söyleyen Destici’ye göre Türkiye’nin sorunu dış güçler.

Dış güçlere karşı mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Destici, Türkiye’nin Libya, Azerbaycan, Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyi gibi birçok noktada olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

Dünyanın hangi noktasında olması gerekirse Türkiye orada. Niye orada, çünkü Türkiye’yi Cumhur İttifakı yönetiyor. Çünkü Cumhur İttifakının protokolünde ne yazıyor? İlayı Kelimetullah yazıyor.

Bunu başka iktidarın protokolünde göremezsiniz, çünkü ittifakın içinde bile buna karşı çıkanlar var. Daha önemlisi bunu niye yazamazlar? Masanın her ne kadar üstünde gözükmese de masanın altında olan resmi olarak ittifak masasında olmasa da fiili olarak masada olan PKK’nın uzantısı HDP var.