Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki çeken gönderme

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki çeken gönderme
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu PKK'yla ilişkilendiren göndermeler yapmaya bugün de devam etti. Ogan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 2018'den 2023'e doğu illerinde...

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu PKK'yla ilişkilendiren göndermeler yapmaya bugün de devam etti. Ogan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 2018'den 2023'e doğu illerinde artan oy oranlarını paylaştı, "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım" notunu düştü.

Ogan dün gece, öldürülen terör örgütü üyesine dair haberi sosyal medyada alıntılayarak, "Başın sağolsun Kılıçdaroğlu" yazmıştı.

"DAEŞ'le çözüm süreci başlatın"

Ogan'ın 2016 yılında attığı bir tweet bugün yeniden gündem oldu. Ogan o tweet'te dünyaya seslenmiş ve terör örgütü IŞİD'le çözüm süreci yapma çağrısında bulunmuştu. Ogan'ın ifadeleri şöyle:

"tüm uygar dünyaya çağrı yapıyorum daeşle görüşün çözüm süreci başlatın masa kurun müzakereler başlasın daeşe özerklik verin barış istiyoruz"