Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebileceğimiz bir işbirliğimiz olmasını isterdim

Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebileceğimiz bir işbirliğimiz olmasını isterdim
İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nda tek kreş yeri tahsisi yapan belediyenin Silivri olduğunu söyledi. Boğluca Yaşam Vadisi’ni de işbirliğiyle yaptıklarını belirten İmamoğlu, Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebileceğimiz bir işbirliğimiz...

İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nda tek kreş yeri tahsisi yapan belediyenin Silivri olduğunu söyledi. Boğluca Yaşam Vadisi’ni de işbirliğiyle yaptıklarını belirten İmamoğlu, Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebileceğimiz bir işbirliğimiz olmasını isterdim” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ‘150 Günde 150 Proje’ maratonu kapsamında, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Dört etaptan oluşan projenin yaklaşık 64 bin metrekarelik 1 ve 2’nci etapları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın katıldığı törede hizmete açıldı. “Hizmetin partisi, siyaseti, ayrımcılığı olmaz” diyen İmamoğlu, “Her yere eşit hizmet getirmekten büyük onur duyarız. Partizanlığın ve kayırmacılığın milletimize olan zararı ve onlara verdiği huzursuzluğu, onlara verdiği keyifsizliği hepimiz yaşarız, biliriz. Bunun o partisi, bu partisi de olmaz. Bunu sildiğimiz, attığımız an, inanın çok daha keyifli, çok daha güzel günlere kavuşuruz” dedi.