Cumhurbaşkanı’nın helikopteri partinin emrinde

Cumhurbaşkanı’nın helikopteri partinin emrinde
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tramvay hattının açılış törenine AK Parti Genel Başkanvekili olarak Binali Yıldırım katıldı. Yıldırım, açılış...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tramvay hattının açılış törenine AK Parti Genel Başkanvekili olarak Binali Yıldırım katıldı. Yıldırım, açılış törenine partide Erdoğan’ın vekili olsa da Cumhurbaşkanlığına ait helikopter ile gitti. Yıldırım ve beraberindekileri önceki gün Ankara’dan alıp Bursa’ya götüren helikopterin birinci pilotu rahatsızlanınca acil iniş yapıldı ve pilot hastaneye kaldırıldı.

İLAHİ ADALET
Yıldırım’ın Cumhurbaşkanlığı helikopterini kullanması CHP’nin tepkisine neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Devleti, parti ve şahsi malı gibi kullanan, yetim hakkı yiyenlerin günahı vebali büyük! Pilot rahatsızlanıp Bilecik’e inmese, AK Parti Genel Başkan Vekilinin Cumhurbaşkanlığı helikopteriyle Bursa’ya gittiğini millet bilmeyecekti! Gerçekten inanıyor ve utanıyorlarsa bu da ilahi adalet!” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, “Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı mı oldu da Cumhurbaşkanlığı helikopteri ile geziyor? Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti” paylaşımında bulundu.

Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da “Milletin hakkını çatır çatır yiyorsunuz” ifadelerini kullandı.