Damat elini yıkayıp çekti gitti, kayınpeder ortalığı toplayacak

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 10, 2021 / 15:04

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2021 yılına dair değerlendirme ve önerilerini Youtube kanalından paylaştı. Türkiye’nin çıkışının, “İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” olduğunu yineleyen Akşener, şunları söyledi:

“Siyasetini, sıkıştıkça sarıldığı ‘Başörtülü bacım’ sözü üzerine bina edenlerin, ‘Vitrin süsü’ sözüyle geldikleri nokta, tek kelimeyle ibretlik. Demek ki mesele, ‘Ya AK Partilisin ya da hainsin’ meselesiymiş. Siyasi rant meselesiymiş.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, yabancı yatırımcıya çağrı yapıyor, ‘Gelin Türkiye’de yatırım yapın’ diyor. Fırsat olarak ‘Nitelikli ve uygun maliyetli iş gücünü’ gösteriyor. Türkiye gibi yüksek potansiyeli olan bir ülkeye, Bangladeş olma vizyonu çizmeye utanmıyor musunuz?

EKONOMİYİ DUVARA TOSLATTILAR

2020 yılında, kayınpeder-damat ekonomisinin, Türkiye’yi karşı karşıya bıraktığı, ekonomik tablonun bedelini, millet olarak hep birlikte ödedik. ‘Faiz sebep, enflasyon sonuç’ diye ucube bir teoriyle, ekonomiyi duvara toslattılar. Damat elini yıkayıp çıktı, gitti. Şimdi sözüm ona, kayınpeder ortalığı toplayacak.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top