Davutoğlu’ndan Erdoğan’a Bahçeli uyarısı

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a Bahçeli uyarısı
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin siyasi etik yasası çıkarılması yönünde yaptığı çağrıyı değerlendiren Davutoğlu, “Ya Bahçeli samimi ya da Bahçeli Erdoğan’ı köşeye sıkıştırmayı istiyor. Siyasi etik yasasının onun...

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin siyasi etik yasası çıkarılması yönünde yaptığı çağrıyı değerlendiren Davutoğlu, “Ya Bahçeli samimi ya da Bahçeli Erdoğan’ı köşeye sıkıştırmayı istiyor. Siyasi etik yasasının onun yumuşak karnı olduğunu biliyor” dedi
Bahçeli’ye seslenen Davutoğlu, “Ecevit’in en zayıf, hasta olduğu olduğu bir dönemde çıktın Ecevit’le konuşmadan ülkeyi seçime götürdün ve Ecevit’in iktidarına son veren sensin, başkası değil” dedi.
BİR SABAH UYANDIĞINIZDA…
Davutoğlu Erdoğan’a da, “Bakmayın sizi arabanın kapısına kadar el pençe uğurlayan Bahçeli’ye. Ne zaman, nerede, ne yapacağı belli olmayacağı gibi bir sabah kalktığınızda kendinizi iktidardan olmuş görebilirsiniz. O bizim ahlakımızla ahlaklanmadı. Bizim gibi makamı size bırakıp arkasına bakmadan gidecek gibi bir tavır içine girmez emin olun.” dedi.
Davutoğlu, Soylu’nun kendisine yönelik açıklamasını hatırlatarak, Bahçeli’ye “Siyasi ettikten çok bahsederseniz sizi de Erdoğan’a karşı liderlik yarışına giriyor diye İçişleri Bakanı birkaç arkadaşı ile kumpas kurabilir” uyarısında bulundu.