Davutoğlu’ndan Erdoğan’a çağrı: TV’de konuşalım

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a çağrı: TV’de konuşalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Televizyonda konuşalım’ çağrısı yapan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, “İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Televizyonda konuşalım’ çağrısı yapan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, “İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar, biz de kurmaylarımızı çıkaralım. Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız” dedi.
Partisinin Manisa 1. Olağan Kongresi’nde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bize medya ambargosu koyuyorlar” dedi ve ekledi: “Biliyorlar ki biz 3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar. Sayın Cumhurbaşkanı’na çağrımız; istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu konuşalım. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış politikalarının alternatifini anlatırız.”
Türkiye’nin, kredi notunun düşürülmesinden iktidarı sorumlu tutan Ahmet Davutoğlu, “Ülkenin kredi notunu 25 yıl önceki seviyenin altına düşürenler hala biz “yerli ve milli” bir politika uyguluyoruz diyebilecekler mi hiç utanmadan? İlk seçimde vereceksiniz millete ülke ekonomisini bu seviyelere düşürmenin hesabını” diye konuştu.
Geniş işsizlik rakamları yüzde 30’a ulaşırken, döviz kurlarının rekor üstüne rekor kırdığını söyleyen Davutoğlu, “Almanya’da yüzde 0 olan enflasyon, TÜİK rakamlarında bile yüzde 13’ü aşmış. Ama sayın Cumhurbaşkanı ve onun gücü ve kayırmasıyla koltuğunda oturan Hazine ve Maliye Bakanı çok rahat görünüyor” dedi.