Demirtaş’a dijital tecrit geliyor

Demirtaş’a dijital tecrit geliyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya hesabının kapatılacağının sinyalini verdi.Dün gazetecilerle bir araya gelen Bozdağ, Demirtaş’ın paylaşımlarına ilişkin soru üzerine,...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya hesabının kapatılacağının sinyalini verdi.

Dün gazetecilerle bir araya gelen Bozdağ, Demirtaş’ın paylaşımlarına ilişkin soru üzerine, “Dünyaya da bakıyoruz, ne yapabiliriz? Çünkü bir yandan hükümlü, öte yandan da sosyal medya ve diğer medya mecralarıyla farklı farklı işler yapıyor. Biz de bunu çalışıyoruz. Yani burada bir değerlendirme ihtiyacı olduğunun farkındayız. Arkadaşlarımız hazırlıklarını bitirince dünyaya bakıp ona göre bir karar vereceğiz” dedi.

KARANLIK YÖNÜ KALMAYACAK
Bozdağ, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmaya ilişkin soru üzerine de “Bu konu bütün boyutlarıyla soruşturuluyor. Karanlıkta kalan hiçbir yön olmayacaktır. Bundan da kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi.

BİZİ BULMAK İÇİN GÖNÜLLERİNE BAK
Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bozdağ’ın açıklamasına yanıt verdi. HDP mitinglerinden fotoğraflar paylaşan Demirtaş, “Adalet Bakanlığı sesimizi kısmanın yollarını arıyormuş. Ama bunun için önce bizi bulmaları gerekmiyor mu? Şu fotoğraflara iyi bak; Gültan, Figen, Sebahat, Bekir, İdris, Leyla, Selçuk, ben ve binlercemiz ordayız. Bulamadın mı ? Yüreklerine, gönüllerine bak
@bybekirbozdag” dedi.