Demirtaş’tan karikatürlü miting çağrısı

Demirtaş’tan karikatürlü miting çağrısı
Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bugün Kartal Meydanı'nda düzenleyeceği miting için çağrı yaptı.Çizdiği karikatür ile birlikte paylaşımda...

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bugün Kartal Meydanı'nda düzenleyeceği miting için çağrı yaptı.

Çizdiği karikatür ile birlikte paylaşımda bulunan Demirtaş "Saat 1'de Kartal Meydanında mitingimiz var, unutmayın. Ulaşım maalesef ki ücretli ama halay bedava. Görüşelim orada, sürprizlerimiz var!" dedi.

Demirtaş'ın imzası bulunan karikatürde halay çeken insanlar bulunuyor ve "Tamam halay güzeldir ama girdiğiniz halaya dikkat edin" sözleri ve "Seçimi Unutma" ifadesi yer alıyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP), Emekçi Hareket Partisi (EHP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu'nun (SMF) kurduğu Emek ve Özgürlük İttifakı, "Yoksulluğa, Savaşa, Baskılara Dur Diyelim" çağrısıyla bugün İstanbul Kartal Meydanı’nda ilk ortak mitingini düzenleyecek.