Demokrat Parti’nin ‘koruma polisleri’ geri çekildi

Demokrat Parti’nin ‘koruma polisleri’ geri çekildi
Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi’nde görev yapan üç koruma polisi, Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü tarafından personel yetersizliği gerekçe gösterilerek geri çekildi.T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, parti...

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi’nde görev yapan üç koruma polisi, Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü tarafından personel yetersizliği gerekçe gösterilerek geri çekildi.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, parti koruması için Dışişleri Bakanlığı’nda görev yapan bir polis memuru görevlendirildi. Aynı görevlinin, gün içinde yalnızca 5’er dakika hem Refah Partisi’ne hem de DP’ye baktığı iddia edildi.

‘BİZİ HEDEF Mİ GÖSTERİYORSUNUZ?’
DP Ankara İl Başkanı Delikanlı, “Genel Başkanımız ve yol arkadaşlarının korunmaya ihtiyacı yok” dedi. Delikanlı, şunları söyledi: “Korkacağımızı zannediyorlarsa bizim kapımız sonuna kadar açık. Bu şekilde bir şeylere zemin hazırlanıyorsa bu güvenlik zafiyetidir. Sloganımızı çaldınız, yetmedi şimdi de koruma polislerini çekerek bizi hedef mi gösteriyorsunuz? İktidarı, kutuplaştıran dilden ve bizleri hedef göstermekten vazgeçmeye çağırıyoruz.” Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da İçişleri Bakanı’na tepki göstererek “Gün gelecek sen yüzüne bakacak insan bulamayacaksın Süleyman Soylu. Yazıklar olsun” dedi.