Deniz Poyraz’ı terörist ilan etti

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 23, 2021 / 10:58

HDP’nin İzmir İl Başkanlığı’na yapılan saldırının ardından, saldırganın yaptığı bozkurt işaretine itiraz eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’ı terörist ilan etti. Bahçeli Selçuk Özdağ dayak yediğinde Özdağ’ı suçlamış, Özdağ’ın kendi kendisini dövdürdüğünü ima etmişti. Son olayda da fail olarak saldırıya uğrayan HDP’yi işaret etti, bütün bağlantıların çıkarılmasını istedi.
“Öldürülen Deniz Poyraz’ın kim olduğunu ben size söyleyeyim. PKK’nın kırsal hattının sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden kalkanın içinde yer alan milis işbirlikçisidir. Soruyorum, bu katil gerçekte kimdir? HTS kayıtları çıkarılmış mıdır? Bağlantıları kimleri işaret etmektedir. HDP’yi masumlaştırıp partimizi, Cumhur İttifakı’nı ve Türk devletini suçlamak için bina edilen bu cinayetin önü arkası sonuna kadar araştırılmalıdır.
Devlet Bahçeli AYM’nin kapatma iddianamesini kabul etmesini hayırlı bir gelişme diye nitelendirildi. MHP lideri, “Parti görünümlü bölücü odağının kumanda odası zalimlerin kontrolündedir. HDP silahsız bölücülüğün maşası olarak görevlendirilmiştir. HDP’nin PKK’dan, PKK’nın HDP’den hiçbir farkı olmadığı gerçeği ortaya çıkacaktır” diye konuştu.
“BOHEM HAYATIN MÜDAVİMLERİ…”
Bahçeli’nin hedefinde HDP kapatma davasına karşı çıkanlar da vardı. Onları bohem hayatın müdavimleri diye niteledi.
“Bu vatanı korumak yalnızca Anadolu’nun kavruk yüzlü delikanlılarının mıdır? Ne yapıyor bohem hayatın müdavimleri? Bodrum’da, Nişantaşı’nda nasıl caka satıyorlarsa bir zahmet bu külfete de dayanmayı denesinler. Ailelerinden biri teröre kurban gitseydi, böyle konuşmaya yürekleri el verecek miydi?”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top