DENİZLİSPOR TRANSFERDE DOLUDİZGİN

DENİZLİSPOR TRANSFERDE DOLUDİZGİN
Yukatel Denizlispor iç transferde hamlelerini sürdürüyor.Geçen hafta, lig bitiminde sözleşmesi sona erecek stoper Mustafa Yumlu ile 2 yıllığına prensipte el sıkışan yönetimin, Oğuz Yılmaz, Zeki Yavru ve Olcay Şahan'la da anlaşma...

Yukatel Denizlispor iç transferde hamlelerini sürdürüyor.
Geçen hafta, lig bitiminde sözleşmesi sona erecek stoper Mustafa Yumlu ile 2 yıllığına prensipte el sıkışan yönetimin, Oğuz Yılmaz, Zeki Yavru ve Olcay Şahan'la da anlaşma aşamasına geldiği açıklandı. Sezon bitiminde mukaveleleri sona erecek 3 oyuncuyla masaya oturan başkan Ali Çetin'in bir aksilik yaşanmazsa oyuncularla yeni bir sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Yerli futbolcularla ilgili bir sorun yaşamayan yeşil-siyahlıların sözleşmeleri bitecek yabancıları Ogenyi Onazi, İsmail Aissati ve Kibong Mbamba'yla da görüşeceği ifade edildi. Teknik direktör Bülent Uygun'un takımın iskelet kadrosunun korunmasını istediği ve başkan Çetin'in takımı dağıtmayacağı vurgulandı.
Ali Çetin, "Ligimiz haziranda başlayıp temmuzda sona erecek. Sonra kısa bir aranın ardından 2020-2021 sezonuna geçeceğiz. Bu süreçte iç transferi tamamen bitirmek istiyoruz. Dış transferde de çalışmalarımızı olacak" dedi.