Derbiye hazırlar

Derbiye hazırlar
Galatasaray, konuk ettiği Başakşehir'i 3-0 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu. Sarı-kırmızılılar, puanını 45 yaparak maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Yeni teknik direktörü...

Galatasaray, konuk ettiği Başakşehir'i 3-0 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu. Sarı-kırmızılılar, puanını 45 yaparak maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'la ilk maçında sahadan yenilgiyle ayrılan Başakşehir ise 24 puanda kaldı.
Sarı-kırmızılılar, 45'te Henry Onyekuru, 64'te Ryan Donk ve 90+1'de penaltıdan yeni transfer Mustafa Muhammed'in golleriyle adeta şov yaptı. Ev sahibinde Muslera, 22. dakikada Giuliano'nun penaltı vuruşunda gol izni vermedi.
Aslan'ın devre arasında 3. kez kadrosuna kattığı Onyekuru, 2. maçında 3. golünü atarken 90+1'de takımına penaltı kazandırdı. Donk, 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşırken yeni transfer Mustafa Muhammed de penaltıdan ilk maçında ilk golünü kaydetti.
Aslan'da bir başka yeni transfer Halil Dervişoğlu da son bölümde oyuna girdi.
Yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'la ilk maçında kaybeden Başakşehir ise 24 puanda kaldı. Turuncu-lacivertlilerin galibiyet hasreti de 5 maça çıktı.