Desa CEO’su: Ulus’ta 2+1 daire fiyatına İtalya’da fabrika aldık

Desa CEO’su: Ulus’ta 2+1 daire fiyatına İtalya’da fabrika aldık
Desa’nın İtalya’da bir üretim tesisi açmak için harekete geçtiğini belirten Desa CEO’su Burak Çelet, fabrikanın Toskana bölgesinde bulunduğunu dile getirdi. Desa CEO’su Burak Çelet, İtalya’da üretim tesisi açacaklarını...

Desa’nın İtalya’da bir üretim tesisi açmak için harekete geçtiğini belirten Desa CEO’su Burak Çelet, fabrikanın Toskana bölgesinde bulunduğunu dile getirdi. Desa CEO’su Burak Çelet, İtalya’da üretim tesisi açacaklarını belirterek, “Ulus’ta 2+1 daire fiyatına İtalya’da fabrika aldık” dedi. Habertürk’ten Yiğitcan Yıldız’ın aktardığına göre, fabrika 2023’ün ilk çeyreğinde faaliyete geçecek. Toskana’daki fabrika sayesinde önyargıları kırmayı hedeflediklerinin altını çizen Çelet, “2 bin metrekarelik alanda kurulan tesisin 4’te 3’ünün yenilenmesi tamamlandı” dedi. Çelet, “Türkiye’de doğan, bu topraklarda üreten ve büyüyen, yarım asrı geride bırakmış bir Türk şirketi olarak, deri modası gibi İtalya’nın uzman olduğu bir sektörde söz sahibi olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“ZENGİNİN DAHA ZENGİN OLDUĞU BİR DÖNEM”
CEO Burak Çelet, resesyon dönemlerinde lüks tüketimin daralmadan en az ve en son etkilenen segment olduğunun altını çizerek, “Gelir dağılımı bozulduğu için zenginin daha zengin olduğu bir dönemden geçiyoruz. Geliri daha yüksek lüks segment müşterisi harcamalarını daha az erteliyor” dedi.