Deva ve Gelecek de gelecek

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 7, 2021 / 09:35

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT’de katıldığı programda bir sonraki seçim için ihtimalleri değerlendirirken Ali Babacan’ın kurduğu DEVA ve Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’yle işbirliği yapılabileceğini söyledi:
“Anketlerde iki partinin oyu 42 civarında, AK Parti 25 civarında. Buna karşılık Millet ittifakı ise İYİ Parti büyüyor, CHP düşmüyor, DEVA ve Gelecek Partileri var Saadet Partisi fena gitmiyor. Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisinden bahsediyorum. Böyle baktığınız zaman Cumhur ittifakının seçilmesi mümkün görülmüyor.”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Çin’den geleceği açıklanan ancak zamanında gelmeyen aşılarla ilgili yaptığı “Bugün Çin’den aşı gelecekti, nerede diye soranlar, dün, Çin ile ilişkilerimizi bozmaya çalışıyorlardı. Başarılı olduklarını söyleyemem ama hasar verdikleri kesin” açıklaması için de Akşener, şunları söyledi:
“Sayın Koca’nın açıklamalarını birebir üzerime alındım. Uygur Türklerine Soykırımın hası orada yapılıyor, Çin’de. Kamplar var, evlere Çin’li erkekler giriyor kaynaştırma adına. Bu arkadaşların hassasiyetle üzerinde durdukları şey Müslümanlıktır.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top