Devlet Bahçeli, Destici’ye mesafeli

Devlet Bahçeli, Destici’ye mesafeli
Havalimanının açılış kurdelesi kesilirken Cumhur İttifakı içindeki soğukluk gün yüzüne çıktı. İttifakın üç üyesinin de sahnede bulunduğu sırada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi...

Havalimanının açılış kurdelesi kesilirken Cumhur İttifakı içindeki soğukluk gün yüzüne çıktı. İttifakın üç üyesinin de sahnede bulunduğu sırada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi soğuk davrandığı, görmezden geldiği kameralara yansıdı. Bahçeli sahnede Erdoğan ile diyalog halindeydi ama hemen solunda bulunan Mustafa Destici ile hiç konuşmadı. Sahnedeki isimlerin el ele tutuştuğu sırada sonda kalan Destici, Bahçeli’nin elini uzatmaması üzerine zincirin dışında kaldı. Bir süre geçtikten sonra Destici hamle yaparak Bahçeli’nin elini tuttu ve zincire son sıradan dahil oldu.
Muhalefet bir süredir Cumhur İttifakı’nın üç üyesinin bir arada fotoğraf vermediğine dikkat çekiyordu. Kulislerde Bahçeli’nin BBP’nin ortaklığına zoraki ses çıkarmadığı konuşuluyordu. Havalimanı açılışındaki görüntüler o kulisleri doğruladı, ikili arasındaki soğukluğu gözler önüne serdi.