Devlet Bahçeli, Saraçhane mitingini hedef aldı ‘Akla ziyan bir haldir’

Devlet Bahçeli, Saraçhane mitingini hedef aldı ‘Akla ziyan bir haldir’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilmesinin ardından Saraçhane’de düzenlenen mitingi hedef aldı. Bahçeli, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilmesinin ardından Saraçhane’de düzenlenen mitingi hedef aldı. Bahçeli, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını, varlıklarını ibra etmeleri ve iddiayla sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Bahçeli, parti genel merkezinde 'Siyaset ve Liderlik Okulu 18'inci Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu ile ilgili 'baba-oğul' benzetmesine gönderme yapan Bahçeli, "Baba ile oğul arasındaki gel-gitli sürece müdahil olan ablaların da ‘Biz de varız’ çıkışı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki 2 partinin kazandığı çatık kaşlarla hatırlanıp ikilik çıkarması malum olduğunuz bir menfaat çatışmasıdır" ifadelerini kullandı.

ALTILI MASA DA HEDEFİNDEYDİ

Altı Masa'yı da hedef alan Bahçeli, "Türkiye'nin huzur ve güvenliği için teklif paylaşan tek bir muhalif siyasetçi cümlesi duydunuz mu? 6'lı masa gerçeklerden peşi sıra kaçmakta, ortalığı da velveleye, kuru hamasetle, kurşun gibi husumetle karıştırmaktadır. Bugün ki siyasi muhalefetin ahlakı donmuş ve çatlamıştır" diye konuştu.