Devlet nerede

Devlet nerede
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile ilgili konuşan Koç, "Trabzonspor yöneticilerine sesleniyorum, 8 şampiyonluğunuz olduğunu ne kadar iddia ederseniz edin,...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile ilgili konuşan Koç, "Trabzonspor yöneticilerine sesleniyorum, 8 şampiyonluğunuz olduğunu ne kadar iddia ederseniz edin, devletimizin duruşu ve mahkemelerin kararının ortak paydası, 3 Temmuz'un bir FETÖ operasyonu olduğudur. 8 şampiyonluktan bahsediyorsunuz, kupanız müzenizde yok! Trabzonspor 2010-11'in acısını hâlâ hazmedemedi" dedi. Trabzonspor - Antalyaspor maçında açıklan pankarta da sert tepki gösteren Ali Koç, "Bu pankartı asanlar, yol verenler, bu cesareti nereden buluyorsunuz? 'Silahsız sevinin' diyerek o pankartı oraya asmak, akıl tutulmasıdır" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamalarından satırbaşları şöyle: Söz konusu kulübün (Trabzonspor) başvurduğu her kapıdan reddedildikleri mahkeme kararlarını da hatırlayalım. CAS, UEFA, FIFA, İsviçre Federal Mahkemesi… Gidebileceğiniz her mahkemeye gittiniz. Avukatlara dünyaca para harcadınız, bazılarının fetöcü avukatlar olduğu da ortaya çıktı.

Trabzonspor yöneticilerine sesleniyorum, 8 şampiyonluğunuz olduğunuz ne kadar iddia ederseniz edin, devletimizin duruşu ve mahkemelerin kararının ortak paydası, 3 Temmuz'un bir FETÖ operasyonu olduğudur. Bu gerçek, tüm mahkemelerce kanıtlanmıştır.

Havaalanı banklarında yorgun fotoğraflarınızı servis ettiniz. 80'lerde hayali ihracatçılar vardı, sayenizde hayali şampiyonluklar vadeden yöneticiler gördük. Haklı değildiniz. Haklı olsaydınız, o kupa bu müzede durmuyordu. 8 şampiyonluktan bahsediyorsunuz, kupanız müzenizde yok! O müzeyi nasıl dolduracaksınız? O kupa asla sizde olmayacak. Artık camianızı gerçeklerle alıştırın.