DEVRİMCİYİM AMA MAOCU DEĞİL

DEVRİMCİYİM  AMA MAOCU DEĞİL
Sosyal medya üzerinden gençlerle söyleşiyi yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, ‘Devrimci misiniz?’ sorusuna, ‘Hayat dinamiktir. Devrimciyim diyebilirim. Kesinlikle statükocu değilim. Tabii Maocu olmamak şartıyla’ cevabını...

Sosyal medya üzerinden gençlerle söyleşiyi yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, ‘Devrimci misiniz?’ sorusuna, ‘Hayat dinamiktir. Devrimciyim diyebilirim. Kesinlikle statükocu değilim. Tabii Maocu olmamak şartıyla’ cevabını verdi.
Onedio’nun Youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları cevaplayan Ahmet Davutoğlu, “Başkan olursanız KYK borcunu siler misiniz?” sorusuna “Ben öğrencilerin bir tek halkına ve toplumuna karşı borçlu olmalarını, borçlu hissetmelerini isterim. Başka borçlarının hepsi silinmelidir diye düşünüyorum” cevabını verdi.
“AKP’nin ilk dönemlerindeki liberal, özgürlükçü ve demokratik söylemler bu kadar hızlı değişirken neden karşı koymadınız?” sorusuna, “Aslında karşı koydum ama size pek göstermediler” yanıtını veren Davutoğlu, “Sessiz kaldığınız anlardan pişman mısınız?” sorusuna ise, “Geçmişte sessiz kaldığım anlarda dahi sadece ülkemin geleceğini düşünerek sessiz kaldım” ifadeleri ile cevap verdi.