Didim Belediye Başkanına saldırı

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 16, 2021 / 10:17

Aydın’ın Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopası ile saldırı düzenlendi. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 3’ünü yakaladı.
İddiaya göre, bir kafede şahsi avukatı ile akşam yemeğinde buluşan Başkan Atabay, yemek sonrası kahve içtiği sırada yaşlı bir kişinin restorana girmesin hemen ardından 4 kişinin saldırısına uğradı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişi bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçtı. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 3’ünü yakaladı. Diğer şüphelilerin yakalanması için araştırmalar sürüyor.
Cumhuriyet’e konuşan Başkan Atabay saldırıya ilişkin, “Didim’de bir otel var. Binaya ruhsat vermeyeceğimizi söyledik. Onlar da mahkemeye giderek yürütmeyi durdurmaya çalıştı. Ama mahkeme binanın otel olmayacağına karar verdi. Biz oteli mühürledik. Akşam da saldırıya uğradık. Özışıklar’ın da içinde olduğu, Didim’de uğraştığımız bir çete vardı. Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar. Biz çetelere izin vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top