Dilek İmamoğlu annesinin cenazesine katılamadı

Dilek İmamoğlu annesinin cenazesine katılamadı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 77 yaşındaki kayınvalidesi Hava Kaya, bir süredir Beylikdüzü’nde özel bir hastanede tedavi gördüğü sırada, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 77 yaşındaki kayınvalidesi Hava Kaya, bir süredir Beylikdüzü’nde özel bir hastanede tedavi gördüğü sırada, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybetti. Dün akşam Trabzon’a gelen Ekrem İmamoğlu bugün Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Köyü Camii’nde düzenlenen törene katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Hava Kaya toprağa verildi.
DİLEK İMAMOĞLI CENAZEYE KATILAMADI
Ekrem İmamoğlu cenaze töreninde yaptığı açıklamada, “Koronadan dolayı bugün burada olamayan sevgili eşimle beraber Havva annemizin bereketini yıllardır kendi evimizde yaşadık. Bu yönüyle Havva annemizi hiç unutmayacağız.” diye konuştu. Dilek İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim İmamoğlu’nun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Ekrem İmamoğlu ve oğlu Semih İmamoğlu’nun ise test sonucunun negatif çıktığı belirtildi.