Dilipak için 81 İlde suç duyurusu

Dilipak için 81 İlde suç duyurusu
Ak Parti Kadın Kolları Başkanlıkları, Gazeteci Abdurrahman Dilipak’ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı için 81 il ve 922 ilçede suç duyurusunda bulundu.Suç duyurularını bir basın toplantısıyla açıklayan...

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlıkları, Gazeteci Abdurrahman Dilipak’ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı için 81 il ve 922 ilçede suç duyurusunda bulundu.


Suç duyurularını bir basın toplantısıyla açıklayan Ak Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Rabia İlhan, din, iman, inanç, namus ve ahlak gibi değerlerin hiç kimsenin tekelinde olmadığını belirterek, “Sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız” dedi.

Ak Parti’nin cahiliye devirlerine ait, kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve zulmün tavizsiz karşısında durduğunu söyleyen Rabia İlhan, “Hiç kimse mensubu olduğumuz ailelerimizi, partimizi ve camiamızı hakaret ve çirkin yakıştırmalar ile rencide edemez ve incitemez” ifadelerini kullandı.


Toplantıda bir açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam da, “Ak Parti’deki kadın hareketi asla bir feminist hareket değildir. Ak kadınlar hiç kimse tarafından ayrıştırılamaz. Ak kadınlar dürüst, ahlaklı, vatanseverlerden oluşmaktadır. Hiç kimse küfürle kadınlarımızın namusuna dil uzatamaz” dedi.


Sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen gazeteci ve sosyal medya fenomenlerinin karşısında asla susmadık, susmayacağız. Kadınlarımıza yönelik ağır hakaretli içerik artık teşkilatımızda bardağı taşıran son damla olmuştur.”
AkParti kadın kolları’nın 81 ilde suç duyurusunda bulundukları gazeteci Abdurrahman Dilipak’a, gazetesi Yeni Akit, ‘İfsad sözleşmesinin faturası çocuklara’ manşetiyle destek verdi. İstanbul Sözleşmesi’ni hedef alan manşet haberde, Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunan Ak Partililer görmezden gelinirken, Halkın Kurtuluşu Partisi hedef gösterildi.