‘Dışlanmışlar her partili zenginler AK Parti’li’

‘Dışlanmışlar her partili zenginler AK Parti’li’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zenginler var, hepsi AK Partili. Bir de dışlanmışlar var. Kimisi kasketli, kimisi beyaz tülbentli, kimisinin elleri nasırlı. Kimisinin boynunda iple asılmış terlikler var. Onlar her partili,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zenginler var, hepsi AK Partili. Bir de dışlanmışlar var. Kimisi kasketli, kimisi beyaz tülbentli, kimisinin elleri nasırlı. Kimisinin boynunda iple asılmış terlikler var. Onlar her partili, zenginler AK Partili” dedi.
Kocaeli’de konuşan Akşener, şunları söyledi:
“AK Parti’nin ilçe belediyeleri üzerinden oluşturduğu farklı insan zengin etme durumu oluşmuş. Yolsuzluğun önüne geçmek için gelen arkadaşlar, buralarda zenginleşmişler. O küçücük ilçelerde, illerde, belediye ile zenginleşmiş kişiler var. Zenginler var hepsi AK Partili. Bir de dışlanmışlar var. Kimisi kasketli, kimisi beyaz tülbentli, kimisinin elleri nasırlı. Kimisinin boynunda iple asılmış terlikler var. Onlar 10 yaşında çocuklar. Onlar her partili, zenginler AK Partili. Onlar Hakkari’de de aynı, bir başka şehirde de aynı. Bu vatandaşın yeter dediği bu liyakat dışı ayrımcılığı yıkmak gibi bir göreviniz var.”