DOHA’DA BÜYÜK COŞKU

DOHA’DA BÜYÜK COŞKU
2022 Dünya Kupası’nda son 16 turu heyecanı yaşanırken, turnuva için iyi bir hazırlık dönemi geçiren Katar, futbolseverleri kentin her köşesinde kupa atmosferinin içinde tutmayı başarıyor.Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmak...

2022 Dünya Kupası’nda son 16 turu heyecanı yaşanırken, turnuva için iyi bir hazırlık dönemi geçiren Katar, futbolseverleri kentin her köşesinde kupa atmosferinin içinde tutmayı başarıyor.

Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmak için geride kalan 12 yılda altyapı, konaklama, statlar başta olmak üzere 220 milyar doların üzerinde harcama yaptığı düşünülen Katar, turnuva boyunca kenti ziyarete gelecek futbolseverleri de unutmadı.

Kupada geride kalan 50 maçta statlara giremeyen yüzbinlerce sporseveri taraftar bölgelerinde ağırlayan organizasyon, kentin her köşesini 32 ülkenin bayraklarıyla renklendirdi.

Kupayla ilgili ilgi çeken hazırlıklardan birisi de Doha sahillerini süsleyen ve ülke bayraklarıyla donatılmış tekneler. Havanın rüzgarlı olması halinde birbiriyle yarışan teknelerin görüntüsü futbolseverlere keyifli anlar yaşatıyor.